thomas durner

my company

Er bestaat geen term die de activiteiten van dit bedrijf juist profileert. Het is geen standaard architectuurbureau, noch een puur designbureau of klassieke meubelmakerij. Durner Projecten is veel meer een vermenging van alle drie: een atelier, werkplaats en denk-tank voor ruimtelijke kwesties. Men kan bij mij terecht voor advies voor een rare hoek in een kamer, de planning voor een villa of het ontwerpen en maken van een meubel. Schaal is hier niet belangrijk - alles ruimtelijk, hoe klein of groot ook, wordt serieus genomen.

Als ik de realisatie van een opdracht zelf kan uitvoeren of bouwen, dan doe ik dat het liefst. Dat betekent dat ik "in contact" blijf met mijn ontwerpen. In het bouwen en het fysiek gestalte geven aan mijn gedachtes en ruimtelijke antwoorden, worden ze meteen getest en waar nodig verbeterd. In bepaalde manier is dit ook een bijzondere service voor mijn klanten: zij krijgen designer en bouwer in een persoon. Geen communicatie salade dus en door mijn ervaring als meubelmaker en als architect is er geen kwaliteitafbraak in de verwording van ideaal naar realiteit.

Het is voor mij uiterst belangrijk de drempel tussen de wereld van de "architect" en de wereld van de "gebruiker" zo klein als mogelijk te houden. Graag ontvang ik mensen in mijn atelier om over een of ander ruimtelijk probleem te praten of gewoon een ontwerp te laten zien. Kom maar langs!